Dobrodošli u našu nagradnu igru za osvajanje Dormeo Siena jorgana!

Dobrodošli u našu nagradnu igru za osvajanje Dormeo Siena jorgana!

Oglasi

Dormeo Siena jorgan je idealan za hladne zimske noći, jer ima visok udio toplinske izolacije i izuzetnu mekoću. Želite li osvojiti ovaj prekrasan jorgan? Sve što trebate učiniti je pratiti sljedeće korake:

LAGANI JORGAN ZA TOPLE LJETNE NOĆI

Dormeo Siena light jorgan je najbolje rješenje za tople ljetne noći, ili ukoliko se prekomjerno znojite tokom sna. Dopušta vašem tijelu da diše zahvaljujući naprednim mikrovlaknima, tako da se osjećate svježinu i udobnost tokom cijele noćiNapravljen je od nježnih vlakana koji ga čine prozračnim, laganim i izuzetno mekanim i nježnim na dodir.

NAJBOLJI MATERIJALI ZA BOLJU IZDRŽLJIVOST

Dormeo Siena light jorgan  je napravljen od Softdream microfibers koji su jaki, otporni, brzo se suše i izdržljivi. Zahvaljujući ovim materijalima, vaš jorgan neće promjeniti oblik, boju ili strukturu i bit ćete u mogućnosti da uživate u udobnosti dugo vremena.

PROZRAČAN I NJEŽAN JORGAN

Punjenje je od Wellsleep® naprednih mikrovlakana (200 gsm) što čini ovaj jorgan izuzetno prozračnim i nježnim. Jedinstvena struktura ovih mikrovlakana stvara zračne džepove, pružajući dodatni volumen jorganu čineći ga izuzetno laganim. Jorgan je prošiven cik-cak , osim što lijepo izgleda ima i praktičnu funkciju - osigurava da se punjenje ravnomjerno rasporedi i spriječava da se gužva po uglovima.

PRAKTIČNE KARAKTERISTITE ZA PRAKTIČNU UPOTREBU

Siena light jorgan je periv u mašini na 60°C - temperaturi koja uništava grinje i bakterije, tako da uvijek možete spavati u svježem i čistom okruženju. Zahvaljujući naprednim materijalima, brzo se suši, ali prije sušenja potrebno je da ga protresete kako bi se punjenje ravnomjerno raspodjelilo. 

  1. Zapratite našu stranicu facebook stranicu: https://www.facebook.com/kuhaj.net
  2. Podijelite ovaj post na svojim društvenim mrežama.

  3. Označite minimalno tri prijatelja i napišite svoje omiljeno godišnje doba i zašto baš to doba volite.

Napomena: Niste ograničeni sa brojem komentara koje možete upisati sve dok komentari sadrže različita imena, na taj način znatno povećavate šanse za dobitak ove vrijedne nagrade.

Nagrada se sastoji od jednog Dormeo Siena jorgana, a pobjednik će biti nasumično odabran između svih sudionika koji ispune sva tri uvjeta.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre za Dormeo Siena jorgan održati 21.05.2023 u 20:00 sati. Pobjednik će biti nasumično odabran između svih sudionika koji ispune sva tri uvjeta.

Besplatna dostava je omogućena na području Bosne i Hercegovine, dok bi za ostale zemlje dobitnik trebao imati nekoga ko će preuzeti nagradu u Bosni i Hercegovini. U svakom slučaju, nagrada je vrijedna truda!

Svakome od Vas želimo puno sreće.

Dobitnik će biti obaviješten putem društvenih mreža, tako da pazite na naše objave!

Napomena: U slučaju premalog odziva, Kuhaj.net zadržava pravo otkazati ili ponoviti nagradnu igru. U tom slučaju, sudionici će biti obaviješteni putem društvenih mreža i na web stranici Kuhaj.net.

Sretno svima!

Vaš Kuhaj.net

 

 

KUHAJ NET

KUHAJ NET

Autor
Trenutno ne želim davati nikakve informacije o sebi, ali ako se to u budućnosti promijeni, bit ćete u stanju vidjeti promjene na mom profilu.

Da biste ostavili komentar, potrebno je da se registrujete na našem sajtu. Nakon regitracije, moći ćete da komentarišete naše recepte i delite svoje utiske sa drugim članovima zajednice.

Kliknite ovdje za prijavu ili registraciju.

Komentari

Ukupno komentara:(0)

    Ovaj blog trenutno nema nijedan komentar. Budi prvi koji će podijeliti svoje mišljenje o njemu! Dodaj svoj komentar u polje iznad.