Nagradni natječaj za ljubitelje kuhinje - Osvojite električni mlin za biber ili set drvenih kašika

Nagradni natječaj za ljubitelje kuhinje - Osvojite električni mlin za biber ili set drvenih kašika

Oglasi

Svi znamo koliko je važno imati prave kuhinjske alate i pribor kako bi se pripremila ukusna hrana. Zato smo na Kuhaj.net odlučili nagraditi dva sretna dobitnika koji će dobiti fantastične nagrade koje će vam olakšati pripremu hrane. U nastavku vam donosimo detaljne informacije ovog darivanja.

Prva nagrada

Prva nagrada uključuje električni mlin za biber, koji je izuzetno praktičan i učinkovit alat za mljevenje svježeg bibera u vašim jelima.

S ovim mlinom začina, moći ćete jednostavno dodati svježi biber u svoju hranu i dobiti najbolji okus i miris.

To je izvrsno za one koji vole začinjenu hranu i žele poboljšati okus svojih jela.

Druga nagrada

Druga nagrada je set drvenih kašika za kuhanje. Ovaj set uključuje razne veličine i oblike kašika, tako da možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara za različite vrste hrane.

Drvene kašike su izuzetno korisne jer ne ogrebuju tave i lonci, a uz to su i prirodan i održiv materijal.

Korištenje drvenih kašika može dodati i poseban šarm vašoj kuhinji, uz dodatni osjećaj udobnosti i kvalitete.

Kako učestvovati u darivanju ?

Da biste sudjelovali u izvlačenju nagrada, jednostavno se registrirajte na našoj web stranici. U nastavku vam se nalazi link gdje trebate da izvršite registraciju : 

https://www.kuhaj.net/register 

I komentarišite ovaj post na facebook stranici : 

 Kako biste se kvalificirali, potrebno je da broj registriranih korisnika dostigne brojku od 100. Za vrijeme pisanja ovog teksta broj registrovanih korisnika iznosi 45 stoga, pozivamo vas da podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako biste pomogli u dosezanju tog cilja te učestvovali u ovom darivanju.

Kao i uvijek, hvala vam na podršci i želimo vam puno sreće u izvlačenju nagrada. Neka vaše jelo bude uvijek ukusno i pripremljeno s ljubavlju!

 
Vaš Kuhaj.net
Emina Boloban

Emina Boloban

Autor
Trenutno ne želim davati nikakve informacije o sebi, ali ako se to u budućnosti promijeni, bit ćete u stanju vidjeti promjene na mom profilu.

Da biste ostavili komentar, potrebno je da se registrujete na našem sajtu. Nakon regitracije, moći ćete da komentarišete naše recepte i delite svoje utiske sa drugim članovima zajednice.

Kliknite ovdje za prijavu ili registraciju.

Komentari

Ukupno komentara:(0)

    Ovaj blog trenutno nema nijedan komentar. Budi prvi koji će podijeliti svoje mišljenje o njemu! Dodaj svoj komentar u polje iznad.